hypotheek@brrgroep.nl 010-286 5933
Brr Groep
Loading…
  • 0
  • 1


Het kopen van een huis is een van de belangrijkste en grootste aankopen die u in uw leven kunt doen.  Het is dan ook van groot belang om hier deskundige hulp en advies bij te gebruiken.

Tijdens het koop proces komen er dan ook zeer veel relevante vragen op u af. Hoe reëel is de vraagprijs van de woning? Met welke juridische zaken moet u rekening houden? Doet u een bod met ontbindende voorwaarden? Is de woning wel in een goede bouwkundige staat?  

Kennis van zaken is daarbij van zeer groot belang. Helemaal als het in een land is waar u de regels, wetten en de taal niet goed kent. Door gebruik te maken van een eigen aankoopmakelaar kunt u profiteren van zijn kennis en ervaring. Een aankoopmakelaar begeleid u tijdens het gehele aankoopproces en verricht de prijsonderhandelingen.

De makelaars van Kupno Domu werken door geheel Nederland!

Het hele traject wordt in uw eigen taal begeleid en uitgelegd. Want de communicatie met onze klanten vinden wij heel belangrijk!
 
Wat doet onze aankoop makelaar nou precies voor u? Alle stappen beknopt op een rijtje.
 
 
1. Financiële mogelijkheden / aankoopopdracht
Aan de hand van uw inkomensgegevens wordt uw leencapaciteit bepaald. Binnen het bedrag waarvoor u kunt kopen kunt u uw woonwensen aangeven aan de makelaar. Tevens wordt er een zoekopdracht opgesteld. Vervolgens gaat uw makelaar gericht op zoek naar huizen die aan uw eisen en wensen voldoen. Wij zullen u op de hoogte houden van het woningaanbod binnen uw zoekopdracht.
 
2. De bezichtigingen
Zodra u samen met de makelaar een of meerdere woningen heeft gevonden die u wilt gaan bekijken, maakt hij de afspraken voor de bezichtigingen voor u en begeleid deze. Het grote voordeel is dat u iemand meeneemt tijdens de bezichtigingen die verstand heeft van zaken. De makelaar kijkt kritisch naar het huis en let op punten waar u misschien niet zo gauw op zou letten. Daarnaast komt dit serieuzer en professioneler over richting de verkopende partij die ook vaak een verkoop makelaar in de arm heeft genomen.
 
3. De onderhandelingen
Bent u na de bezichtigingen het huis tegen gekomen welke u wenst te kopen dan volgt een belangrijk gedeelte, de prijsonderhandelingen. Bij de onderhandelingen komt een belangrijke taak van de makelaar naar voren waarin hij zich onderscheidt. Want hoewel de makelaar natuurlijk een tarief in rekening brengt voor zijn diensten, zal hij tijdens de prijsonderhandelingen zichzelf terugverdienen door (in de meeste gevallen) een aanzienlijk bedrag van de vraagprijs af te dingen bij de verkopende partij. Na de onderhandeling zal uw aankoopmakelaar u op de hoogte brengen van de uiterste koopsom. Als u akkoord gaat met de prijs zal de aankoop makelaar met u de voorwaarden bespreken waaronder de koop wordt gesloten en wordt de koop verder afgewikkeld.
Daarnaast verzorgt BRR Assurantiën B.V. voor u een taxatierapport en een bouwkundig rapport. Aan de hand hiervan weet u exact of de woning voor de juiste prijs wordt gekocht en of de woning in een goede bouwkundige staat verkeerd.
 
4. Koopakte
Indien u besluit de woning te kopen, dient er een koopakte te worden opgesteld. Hierin worden mondeling gemaakte afspraken schriftelijk vastgelegd (koopsom, leveringsdatum, ontbindende voorwaarden enz.). In de meeste gevallen wordt de koopakte opgesteld door de makelaar van de verkopende partij. Uw aankoop makelaar controleert of de gemaakte afspraken correct zijn vastgelegd en zorgt ervoor dat uw belangen compleet worden omschreven in de koopakte. Heeft de verkopende partij geen makelaar, dan stelt uw aankoopmakelaar het koopcontract samen met u op.
 
Na het afwikkelen van de hypotheek door uw hypotheekadviseur dient zowel de woning als de hypotheek op uw naam gesteld te worden. Dit alles zal worden uitgevoerd door een notaris.
BRR Assurantiën B.V. verstrekt de notaris de benodigde gegevens voor het opstellen van de leveringsakte en de hypotheekakte. Zowel deze akten alsmede de nota van afrekening worden door ons gecontroleerd. Tijdens het ondertekenen van alle stukken bij de notaris is de aankoopmakelaar aanwezig. BRR Assurantiën B.V. werkt samen met verschillende notariskantoren welke Poolse tolken in dienst heeft. Zodat ook hier alles duidelijk en begrijpelijk in uw eigen taal wordt uitgelegd.
 
Is een aankoop makelaar iets voor u? Maak een afspraak met de Kupno Domu aankoop makelaar.
 
Voor alle duidelijkheid het aankoop traject, advies en bemiddeling bij de aankoop van een woning wordt niet door BRR Assurantiën B.V. uitgevoerd. Dit wordt uitgevoerd door verschillende gerenommeerde woningmakelaar kantoren waar wij belangeloos mee samenwerken. Deze betreffende woningmakelaar kantoren zijn geheel verantwoordelijk voor de aankoop begeleiding en alle directe en indirecte werkzaamheden hieromtrent.  

BRR Assurantiën B.V. adviseert en bemiddelt uitsluitend in hypotheken, verzekeringen en pensioenen.