hypotheek@brrgroep.nl 010-286 5933
Brr Groep
Loading…
  • 0
  • 1


Bij BRR Assurantiën B.V. kunt u altijd profiteren van de laagste hypotheekrente. Wij werken samen met vrijwel alle banken en hypotheekaanbieders in Nederland. Waaronder de ING Bank, ABN AMRO, Rabobank en SNS Bank. Wij kunnen dus geheel onafhankelijk voor u bekijken welke bank de beste voorwaarden tegen de laagste rente biedt!
 
Het beste hypotheekadvies krijgt u bij BRR Assurantiën B.V.
De laagste hypotheekrente betekent niet altijd de laagste maandlasten. Wat uw maandlasten worden, hangt onder andere af van de hoogte van de hypotheek, de gekozen looptijd van de hypotheek en de hypotheek constructie welke u kiest. Wat is in mijn specifieke geval de beste hypotheekvorm? Hoelang zet ik mijn hypotheekrente vast? Kom ik in aanmerking voor Nationale Hypotheek Garantie? Dat zijn vragen waar uw BRR Assurantiën B.V. adviseur u graag de antwoorden op geeft.
Door onze kennis, onafhankelijkheid en ervaring kunnen wij u van een uitstekend advies voorzien.
Maak snel een afspraak met ons!
 
Welke hypotheek past bij mij?
Er zijn veel verschillende hypotheekvormen. Maar welke hypotheek past nu het beste bij u? Door onze kennis, ervaring en samenwerking met vele banken en geldverstrekkers kunnen wij u van het juiste advies voorzien. Maak snel een afspraak met een van onze hypotheek specialisten.
 
Hypotheekvormen
Er zijn veel verschillende hypotheekvormen. Welke hypotheekvorm het beste bij u past hangt af van uw wensen en omstandigheden. BRR Assurantiën B.V. adviseert u geheel vrijblijvend over de verschillende hypotheekvormen. Laat u adviseren over de diverse mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs.
 
Wilt u zich vooraf oriënteren? Hieronder kunt u de voor en nadelen van de diverse hypotheek vormen bekijken.