hypotheek@brrgroep.nl 010-286 5933
Brr Groep
Loading…
  • 0
  • 1


Veel Poolse mensen zijn als zelfstandig ondernemer (ZZP-er) werkzaam in Nederland.

Een hypotheek voor ondernemers is vaak maatwerk en banken zijn vaak wat kritischer wanneer het gaat om hypotheken voor ondernemers. Niet alle banken verstrekken hypotheken aan zelfstandig ondernemers.

In de meeste gevallen heeft een ondernemer 3 volledige jaarrekeningen nodig voor het afsluiten van een hypotheek (helemaal met Nationale Hypotheek Garantie). Dit is niet altijd nodig, er zijn hierop verschillende uitzonderingen (bijvoorbeeld u beschikt over eigen geld of heeft een partner met inkomen).

Bij een hypotheek voor ondernemers komt dus veel kijken. Hierdoor kunt u vaak moeilijk terecht bij reguliere hypotheek adviseurs. Als ondernemers specialisten weten we hoe we uw cijfers moeten lezen en hoe uw toetsingsinkomen voor de hypotheek wordt bepaald.

Wij helpen wij u graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Snel even een afspraak maken dus met onze adviseur! Wij hebben al veel Poolse ondernemers geholpen bij het kopen van een woning en het afsluiten van een hypotheek.

Daarnaast adviseren wij ook inzake alle relevante verzekeringen voor zelfstandig ondernemers. Zoals aansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid en wagenpark.

Kijk daarvoor even op www.ubezpieczenie.nl voor meer informatie.