hypotheek@brrgroep.nl 010-286 5933
Brr Groep
Loading…
  • 0
  • 1

Het is u natuurlijk niet ontgaan dat de huizenmarkt de afgelopen tijd wat onzeker is geworden door de wereldwijde economische crisis. Ook wij kunnen helaas niet in de toekomst kijken en weten dus niet of de huizen markt verder zal verslechteren of weer zal gaan verbeteren. Wat we u wel kunnen laten zien is dat een woning kopen in deze tijd juist veel voordelen kent.

Deze hebben we voor u op een rij gezet. Daarnaast is een en ander uiteraard ook afhankelijk van uw persoonlijke financiële situatie. Laat u daarom goed adviseren door een van onze hypotheekadviseurs. Zo kunt u weloverwogen een juiste beslissing nemen.

1. De hypotheekrente is momenteel gunstig. De hypotheekrente is een belangrijke factor voor uw maandlasten. Omdat deze rente - historisch gezien - nog steeds erg laag staat, is een nieuwe hypotheek relatief goedkoop. Onze hypotheekadviseur kan u uitstekend adviseren of dat ook in uw situatie van toepassing is. Wij geven onafhankelijk hypotheek advies en bieden bijna alle banken en geldverstrekkers in Nederland aan.

2. U hebt meer keus, dus meer kans om uw gewenste woning te vinden. Momenteel staan er relatief veel woningen te koop en ook gedurende een wat langere periode. Daardoor is de kans veel groter dat u een woning vindt die precies bij uw wensen en mogelijkheden past en tegen de juiste prijs!

3. De huizenprijzen zijn realistischer geworden de afgelopen jaren. De vraagprijs van een woning werd in het verleden in sommige gevallen meer door de emotie bepaald dan door de werkelijke waarde van het huis. Gelukkig is die tijd nu voorbij en heeft u meer zekerheid dat de prijs die u betaalt ook realistisch is.

4. U hebt nu een uitstekende onderhandelingspositie. Omdat er meer huizen te koop staan, staat u sterker bij prijs onderhandelingen. De aankoopmakelaars waar wij mee samen werken weten als geen ander wat een realistisch bod is maar ook hoe u over de koop condities kunt onderhandelen (denk aan datum van overdracht bijvoorbeeld). Zo weet u zeker dat u uw nieuwe woning koopt voor de juiste prijs en onder de gunstigste voorwaarden.

5. Een koopwoning is op langere termijn een goede investering Als u kijkt naar de ontwikkeling van de huizenprijzen in de afgelopen decennia, dan ziet u dat deze nagenoeg altijd sterker zijn gestegen dan de ontwikkeling van de koopkracht. Hoe eerder u in uw leven een huis koopt, hoe gunstiger dat dus meestal is. Natuurlijk zijn er periodes geweest dat de huizenprijzen ook daalden en kunnen wij niet in de toekomst kijken. Op langere termijn bleek een koopwoning echter altijd een uitstekende investering te zijn.

6. Met een aankoopmakelaar waar wij mee samenwerken koopt u de juiste woning. Behalve de risico's van de markt, kan het kopen van een huis ook andere risico's met zich mee brengen. Denkt u maar eens aan verborgen gebreken die na oplevering aan het licht kunnen komen. Als u zich laat begeleiden door een aankoopmakelaar waar wij mee samenwerken, kan hij u tegen verborgen gebreken beschermen. Daarnaast behartigt hij uitsluitend uw belangen. Daarmee hebt u de zekerheid van een goede aankoop.