hypotheek@brrgroep.nl 010-286 5933
Brr Groep
Loading…
  • 0
  • 1


BRR Assurantiën B.V. is een registermakelaar in assurantiën en een onafhankelijk en deskundig verzekeringen, pensioen en hypotheekadvies kantoor. Het kantoor is opgericht in 1992.

Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam. Vanuit deze centrale vestigingsplaats zijn wij werkzaam door geheel Nederland.

BRR Assurantiën B.V. is een onafhankelijk advies kantoor en wij werken samen met bijna alle banken en verzekeraars in Nederland (waaronder ING,  ABN AMRO, ASR, Obvion, Allianz, Reaal, Nationale Nederlanden, Aegon, Delta Lloyd, Generali, Hypotrust, Argenta, Calas, ONVZ, Cardif, TAF, etc.). Met de meeste partijen hebben wij een directe aanstelling en sommige partijen bieden wij aan via een inkooporganisatie.

Onze adviseurs denken niet in het belang van een bank of verzekeraar, maar in het belang van onze klanten. Een hypotheek moet aansluiten op uw mogelijkheden en wensen, en de maandlasten moeten zo gunstig mogelijk blijven tegen de laagste rente!

Daarnaast zoeken de makelaars waar wij mee samenwerken net zo lang naar de woning van uw wensen tegen de juiste prijs!

Wij en onze makelaars werken door geheel Nederland dus wij zijn niet regio of plaats gebonden zoals de meeste kantoren!

Tevens hebben wij professionele Poolse medewerkers en vertalers in dienst die de communicatie met onze klanten uitstekend doen laten verlopen.

Voor alle duidelijkheid het kooptraject, advies en bemiddeling bij de aankoop van een woning wordt niet door BRR Assurantiën B.V. uitgevoerd. Dit wordt uitgevoerd door verschillende gerenommeerde woningmakelaar kantoren waar wij belangeloos mee samenwerken. Deze betreffende woningmakelaar kantoren zijn geheel verantwoordelijk voor de aankoop begeleiding en alle directe en indirecte werkzaamheden hieromtrent.  

BRR Assurantiën B.V. adviseert en bemiddelt uitsluitend in hypotheken, verzekeringen en pensioenen.
 
Bel voor een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

Kijk ook eens op onze andere websites www.homeinholland.nl.